Вища освіта: сучасний стан та перспективи: бюлетень - Вовченко, Світлана Володимирівна; Вовченко, Светлана Владимировна; Vovchenko, Svitlana (Таврійський державний агротехнологічний ун-т; наукова бібліотека, 2011)
Бюлетень рекомендує офіційні документи, статті з періодичних видань, які надійшли до фондів наукової бібліотеки протягом першого півріччя 2011 року. Наведені матеріали адресовані керівникам та науково-викладацькому складу вищих навчальних закладів
Keywords: вища освіта; сучасний стан освіти