Поточний охолоджувальний пристрій для напоїв - Соколенко, М. М.; Бондар, Д. В. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Запропоновано конструкцію поточного охолоджувального пристрою, який використовується в холодильному обладнанні для охолодження напоїв
Keywords: охолоджувальний пристрій; холодильне обладнання; охолодження напоїв; виробництво напоїв; охолоджувач