Опис до патенту на корисну модель № 78862 "Диск картоплечистки періодичної дії" - Колєснік, Ю. Ю.; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Ялпачик, Федір Юхимович; Ялпачик, Федор Ефимович; Yalpachyk, Fedir (Державна служба інтелектуальної власності України, 2013)
Диск картоплечистки періодичної дії вкритий абразивним матеріалом. На поверхні абразивного диска виконані радіальні пази
Keywords: диск картоплечистки періодичної дії; радіальні пази; пристрій для очищення картоплі; пристрій для очищення коренеплодів; очищення овочів; переробна промисловість; консервна промисловість; підприємства харчування