YouTube як інструмент розвитку бізнесу - Булгакова, Т. О. (My University, 2021)
На сьогоднішній день кожен бізнес намагається розвиватися паралельно у двох напрямках – офлайн і онлайн. Але не кожен бізнесмен замислюється над тим наскільки вигідним і доцільним може бути вести свої сторінки у соціальних мережах, вкладати кошти у співпрацю з лідерами думок, а також просувати свій товар за допомогою соціальних мереж і відео платформ.
Keywords: бізнес; конкуренція; бренд; відеомаркетинг; інтернет-реклами