Вплив стратегії на формування конкурентних переваг торговельного підприємства - Кузнецова, К. (My University, 2021)
Чітко сформована стратегія визначає поведінку підприємства на ринку з урахуванням умов зовнішнього середовища та вірогідно го характеру їх зміни, а також ресурсного потенціалу і конкурентних переваг, які забезпечують досягнення стратегічних цілей господарюючого суб‘єкта. Стратегія поширюється на довгострокові, перспективні дії суб‘єкта господарювання, а тому її формулювання та інструментарій реалізації виступають базою управління й ознакою його якості.
Keywords: економічна діяльність; торговельні підприємства; товарні запаси; стратегічні фактори успіху