Удосконалення технологічної лінії витопки жиру в умовах Малиновського району Одеської області : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 133 «Галузеве машинобудування» - Вьюкін, Станіслав Сергійович (Запоріжжя : ТДАТУ, 2026)
UA: У першому розділі виконано аналіз зони розміщення переробного підприємства, наведено характеристику сировини та розглянуто демографічний склад населення району реалізації продукції. У другому розділі сформовано завдання щодо удосконалення потоково технологічної лінії переробки продукції. У третьому розділі здійснено вдосконалення виробничої лінії цеху: ви значено технологію витопки жиру, розраховано масу сировини на кожній ста дії переробки, виконано підбір і розрахунок обладнання лінії. Також визначено площу виробничого приміщення та розроблено схему розміщення обладнання. У четвертому розділі подано заходи з охорони праці та забезпечення безпеки в надзвичайних ситуаціях для виробничого цеху. В останньому розділі виконано розрахунок економічних показників удосконаленої технологічної лінії та готової продукції.
Keywords: жир; підприємство; м’ясо; ПТЛ; монтаж; удосконалення; лінія; обладнання; модернізація