Обгрунтування параметрів електротехнологічного комплексу для покращення функціональних властивостей біопального: дис. ... канд. техн. наук : 05.09.03 - Кушлик, Руслан Романович; Кушлык, Руслан Романович; Kushlyk, Ruslan (My University, 2018)
UK: У дисертаційній роботі обґрунтовано актуальність теми, викладено зв'язок роботи з науковими програмами, сформульовані мета, завдання, об’єкт, предмет та методи досліджень, подана загальна характеристика дисертації, яка виносяться на захист. Проведено аналіз основних причин заміни світлих нафтопродуктів на біопальне, а також проведено аналіз існуючих пристроїв для обробки мінерально–рослинних палив. EN: In the dissertation work the relevance of the topic is substantiated, describes the relationship of work with scientific programs, and formulates the purpose, task, object, subject and methods of research, the general characteristic of the dissertation, which is put forward on defence, is given. Аn analysis of the main reasons for the replacement of light petroleum products on biofuels was carried out, as well as an analysis of existing devices for the mixing of mineral and vegetable fuels.
Keywords: біопальне; паливо; мінерально–рослинне паливо