Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки : електронне наукове фахове видання. Вип.15, т. 1 - (:unkn) unknown (Видавничий дім «Гельветика», 2025)
Представлені результати наукових досліджень вчених у галузях галузевого машинобудування, енергетики, електротехніки, електромеханіки, харчових технологій, комп’ютерних наук та інформаційних технологій. Видання призначене для наукових працівників, викладачів, інженерно- технічного персо- налу і здобувачів вищої освіти, які спеціалізуються у відповідних або суміжних галузях науки та напрямках виробництва.
Scientific bulletin of Tavria state agrotechnological university. Technical sciences. Issue 15, volume 1.
Keywords: галузеве машинобудування; енергетика, електротехніка, електромеханіка; харчові технології; комп’ютерні науки