ПрАТ «Укренерго»: курс на енергетичну трансформацію - Ліподаєв, І. Є. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Приватне акціонерне товариство «Національна енергетична компанія «Укренерго» відіграє критичну роль в енергетичній безпеці України, забезпечуючи централізовану передачу електроенергії магістральними мережами. В умовах трансформації європейських енергетичних ринків і зростання викликів, пов’язаних з війною та кліматичними змінами, стратегія «Укренерго» спрямована на модернізацію, інтеграцію та стійкість.
Keywords: приватне акціонерне товариство; енергетика; модернізація; ПрАТ