Деклараційний патент на винахід № 66522 А "Фільтр-водовіддільнтк" - Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kiurchev, Volodymyr; Вороновський, Ігор Богданович; Вороновский, Игорь Богданович; Voronovskyi, Ihor (My University, 2004)
Запропонований винахід, що описується, відноситься до області машинобудування, а саме двигуно-будування і призначений для одночасного очищення палива від води та механічних домішок
Keywords: машинобудування; двигунобудування; паливо; механічні домішки