Екологічна складова управлінського обліку - Безверхня, Юлія Вікторівна; Безверхняя, Юлия Викторовна; Bezverkhnya, Yuliia (My University, 2008)
UK: Розглянута роль управлінського обліку у контролі за навколишнім середовищем, висвітлено поняття екологічного управлінського обліку, проаналізовані особливості обліку витрат з урахуванням екологічної складової. RU: Рассмотрена роль управленческого учета в контроле над окружающей средой, высветлено понятие экологического управленческого учета, проанализированы особенности учета затрат с учетом экологической составляющей. EN: The role of the administrative account in the control above an environment is considered, the concept of the ecological administrative account is clarified, the features of the account of expenses in view of an ecological component are analysed.
Экологическая составляющая управленческого учета
Ecological component of the administrative account
Keywords: екологічна складова; управлінський облік; соціально-економічний розвиток; екологізація виробництва; екологічний менеджменту