Когнітивне моделювання факторів впливу на збільшення прибутку суб’єктів малого бізнесу в сільському господарстві - Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana (ХУУП, 2012)
Обгрунтовано доцільність використання когнітивного моделювання при формуванні прибутку малого бізнесу в сільському господарстві. Проведено поділ факторів впливу на категорії та подано їх інтерптетацію.
Cognitive Modelling of Factors Influencing the Increase of Profits of Small Business Subjects in Agriculture
Keywords: прибуток; малий бізнес; когнітивне моделювання