Управління інвестиційною діяльністю підприємств АПК - Власюк, Юлія Олександрівна; Власюк, Юлия Александровна; Vlasiuk, Yuliia (ТДАТУ, 2011)
UA: В статті розглянуті питання ефективного управління інвестиційною діяльністю аграрних підприємств та особливості формування інвестиційної стратегії. EN: The issues of effective investment management of agricultural enterprises, and especially of the investment strategies formation discussed in this article.
Keywords: інвестиції; інвестиційна діяльність; інвестиційна стратегія; аграрні підприємства; агропромисловий комплекс; інвестиціна політика; капітал; інвестиційні ресурси; investments; invest; investment strategy