Актуальність зберігання ягід із застосуванням охолодження у фермерських господарствах - Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; Дмитревський, Д. В. (Харків: ХДУХТ, 2020)
Під час реалізації свіжої продукції виникає питання необхідності охолодження ягід після збору. При цьому, якщо реалізація врожаю йде через торговельні мережі або закладається на зберігання, охолодження просто необхідно
Keywords: зберігання ягід; охолодження ягід після збору; переробна промисловість; холодильне обладнання