Модель податку на нерухомість та умови її реалізації в Україні - Аблязова, Ельвіна Зуфарівна; Аблязова, Эльвина Зуфаровна; Ablyazova, Yelvina (My University, 2012)
Розглянуто модель податку на нерухомість, охарактеризовано основні його елементи, а також визначено показники, які слід враховувати при впровадженні зазначеного податку в Україні.
Keywords: податок на нерухомість; модель; місцеві бюджети