Удосконалення комунікаційної політики молокопереробного підприємства - Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia (My University, 2021)
Метою дослідження є розробка заходів щодо удосконалення комунікаційної політики молокопереробного підприємства ПрАТ «Юрія».
Keywords: молокопереробні підприємства; ПрАТ «Юрія»; комунікаційна політика; маркетингові дослідження; реклама; дегустація