Теоретичні аспекти маркетингової діяльності сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів - Колокольчикова, Ірина Володимирівна; Колокольчикова, Ирина Владимировна; Kolokolchykova, Iryna (My University, 2010)
UK: Встановлено, що маркетингова діяльність сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів в умовах ринкових відносин ґрунтується на наступних принципах: вільний вибір мети та стратегії функціонування і розвитку; спрямованість на кінцевий результат в діяльності і на довготривалу перспективу розвитку. RU: Установлено, что маркетинговая деятельность сельскохозяйственных обслуживающих кооперативов в условиях рыночных отношений базируется на следующих принципах: свободный выбор цели и стратегии функционирования и развития; направленность на конечный результат в деятельности и на долговременную перспективу развития. EN: It is set that marketing activity of agricultural attendant cooperative stores in the conditions of market relations is based on the following principles: free choice of purpose and strategy of functioning and development; orientation on an eventual result in activity and on the of long duration prospect of development
Теоретические аспекты маркетинговой деятельности сельскохозяйственных обслуживающих кооперативов
Theoretical aspects of marketing activity of agricultural attendant cooperative stores
Keywords: маркетингова діяльність; обслуговуючий кооператив; товарна політика; цінова політика; стратегія; політика розподілу; контроль маркетингової діяльності; маркетинговая деятельность; обслуживающий кооператив; товарная политика; ценовая политика; стратегия; политика распределения; контроль маркетинговой деятельности; marketing activity; service cooperative; commodity policy; price policy; strategy; dissemination policy; marketing activity control