АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2021)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у червні.
Keywords: конкурси; рейтинги; студентство; навчання; онлайн-зустріч; студентські активісти; всеукраїнська олімпіада; майстер спорту; профорієнтація