Ділова іноземна мова (англійська): методичні рекомендації з організації самостійної роботи здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності 073 «Менеджмент» (на основі ОС «Бакалавр») денної форми навчання. Факультет економіки і бізнесу - Супрун, Олена Миколаївна; Супрун, Елена Николаевна; Suprun, Olena (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
Навчання ділової іноземної мови є невід’ємною складовою підготовки здобувачів ВО спеціальності 073 «Менеджмент». Практичне володіння іноземною мовою дає змогу вивчати світові стандарти, інформативну літературу з метою прийняття самостійного професійно- значущого рішення.
Keywords: англійська мова; самостійність мислення; менеджмент; самостійна робота