Податкове управління потенціалом, як чинник забезпечення податкової безпеки регіону - Аблязова, Ельвіна Зуфарівна; Аблязова, Эльвина Зуфаровна; Ablyazova, Yelvina (Запоріжжя: Видавництво ЗНУ, 2017)
Актуальність проблеми дослідження фіскальної політики на регіональному рівні викликана нестачею фінансових ресурсів у органів місцевої влади. Ураховуючи те, що місцеві бюджети є основним інструментом реалізації соціально-економічної політики на регіональному рівні, важливим є розподіл функцій та компетенції між органами державної виконавчої та місцевим самоврядуванням у сфері формування доходів і видатків.
Keywords: фінансові ресурси; фіскальна політика; місцеві бюджети; доходи; видатки; структурна перебудова економіки; управління податковим потенціалом; податкове адміністрування; податкові відносини