Розвиток ринку часнику як нішевої культури - Легеза, Дар'я Георгіївна; Легеза, Дарья Георгиевна; Legeza, Daria; Краєва, О. В. (My University, 2019)
Часник є частиною засобів, що дозволяє підтримувати здоровий стан будь якої людини. Окрім цього він також є тією культурою, що дозволяє отримувати високий прибуток з невеликих площ посівів. Сприятливі кліматичні умови України дозволяють вирощувати вказану культуру практично за всіма регіонами України. Розвиток виробництва часнику є можливим по всій території країни. Однак для реалізації вищевказаного та отримання бажаного рівня доходу є необхідним пошук нових ринків збуту та виявлення основних маркетингових аспектів просування продукції, адже часник відносить так званих «нішевих культур»
Keywords: вирощування часнику; збут часнику; іншеві культури; маркетингові аспектів просування продукції; часник; маркетингові інструменти