Оцінка якості роботи орного агрегату з текроновими елементами плуга - Тиховод, Микола Анатолійович; Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr (ТДАТУ, 2018)
Були проведені спеціальні польові дослідження. Фізичним об’єктом досліджень був п’ятикорпусний тензометричний плуг, обладнаний комплектом композитних полиць і польових дощок фірми Tekrone.
Keywords: плуг; грунт; текронові елементи плуга; tekrone; тензоплуг; оранка