Моделювання плоско-паралельного руху спеціалізованого ширококолійного агрозасобу для колійної системи землеробства - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr (Мелітополь: ТДАТУ, 2017)
UK: Людством в процесі техноеволюції запропонований вектор подальшого розвитку засобів механізації землеробства через колійні та мостові системи. Переваги таких систем достатньо обговорені в науковій літературі, а перехід на такі системи очевидний. Енерготехнологічними засобами вказаних систем є «ширококолійні полехіди» або «мостові трактори». EN: Presents the results of theoretical studies modeling the motion of a wide span tractor for controlled traffic farming in the horizontal and vertical plane with different ways of its management.
Keywords: ширококолійні полехіди; ширококолійних засобів; сільськогосподарське виробництво; колійна системи землеробства; Controlled Traffic Farming; Wide Span Tractor; theoretical modeling