Практична підготовка студентів ВНЗ в контексті зближення навчання з виробництвом - Дереза, Олена Олександрівна; Дереза, Елена Александровна; Dereza, Olena; Дереза, Сергій Володимирович; Дереза, Сергей Владимирович; Derezа, Serhii (Люкс, 2014)
Розглянуто значущість практичної підготовки майбутніх фахівців сільського господарства під час навчання у вищому навчальному закладі. Аналізуються актуальні питання максимального приближення теоретичних знань, отриманих студентами під час навчання в університеті, до вимог роботодавців.
Keywords: вища освіта; навчальний заклад; ринок праці; роботодавець; теоретичні знання; практична підготовка; робочий семестр