Опис до патенту на корисну модель № 146465 "Вітровий опалювальний пристрій" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; et al. (Державне підприємство "Український інститут інтелектуальної власності", 2021)
Вітровий опалювальний пристрій містить вітроколесо, мішалку, бак-нагрівач, труби для підведення холодної води та труби для відведення гарячої води. Мішалку обладнано турбоколесом, розташованим в її нижній частині та гіперболічним кавітатором, розташованим у її верхній частині. Труби гарячої та холодної води підключено до опалювальних приладів.
Keywords: вітроколесо; мішалка; бак-нагрівач; турбоколесо; опалювальні прилади