Формування корпоративної культури підприємств : кваліфікаційна робота бакалавра : спец. 073 Менеджмент ОПП «Менеджмент» - Литаш, Валентина Юріївна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2026)
Об'єктом дослідження є розвиток процесу корпоративної культури на підприємствах в Україні. Предметом роботи є дослідження підприємствах у країні. процесів формування КК на Методи дослідження. У роботі використані методи: аналізу, синтезу, дедукції і індукції, економічний аналіз. У першому розділі охарактеризовані теоретичні аспекти формування КК. У другому розділі здійснена оцінка КК на підприємстві ПрАТ «Київстар», розроблені напрями вдосконалення заходів щодо розвитку КК в Україні.
Keywords: корпоративна культура; формування і розвиток корпоративної культури