Обґрунтування конструкції гомогенізатора для рідких продуктів - Колєснік, О. П. (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Обґрунтовано конструкцію гомогенізатора для рідких молочних продуктів.
Keywords: гомогенізатора для рідких продуктів; гомогенізація; виробництво молока; молочна продукція; молоко