Проблеми механізації та електрифікації АПК: матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції студентів та магістрантів за підсумками наукових досліджень 2014 року - (:unkn) unknown (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
До збірки ввійшли матеріали учасників науково-практичної Інтернет-конференції студентів та магістрантів за підсумками наукових досліджень 2014 року
Keywords: ємність конденсаторів; мікроконтролер AVR; мощность теплоносителя; мікропроцесорна техніка; крапельне зрощення; вирощування томатів; АСУПТ; мікроклімат теплиці; виробництво паперової маси; плавний пуск; насосних станціях зрощення