Опис до патенту на корисну модель № 134289 "Пристрій захисту опалювальної системи від кислотних сполук" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Гулевський, Вадим Борисович; Гулевский, Вадим Борисович; Hulevskyi, Vadym; Вороновський, Ігор Богданович; Вороновский, Игорь Богданович; Voronovskyi, Ihor; Хлепітько, В. В.; Ігнатенко, О. В. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Пристрій захисту опалювальної системи від кислотних сполук має циркуляційний насос з приводом, трубопровід, радіатор, резервуар-відстійник, фільтр. Встановлено котел змішувального типу. В радіатори опалювальної системи засипано гранули протекторного захисту
Keywords: опалювальна система; кислотні сполуки; циркуляційний насос; трубопровід; радіатор; резервуар-відстійник