Особливості організації викладання дисципліни «Машини, обладнання та їх використання в тваринництві» - Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila (My University, 2014)
UK: Статтю присвячено розгляду особливостей організації викладання дисципліни «Машини, обладнання та їх використання в тваринництві» напряму підготовки 6.100102 «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва». RU: Статья посвящена рассмотрению особенностей организации преподавания дисциплин ы «Машины, оборудование и их использование в животноводстве» направления подготовки 6.100102 "Процессы, машины и оборудование агропромышленного производства».
Особенности организации преподавания дисциплины «Машины, оборудование и их использование в животноводстве"
Features of the teaching of discipline "Machinery, equipment and their use in animal"
Keywords: лекція; лабораторна робота; самостійна робота; наука; інтерактивна форма; презентації; лабораторія