Стратегія ресурсозбереження сучасних агротехнологій. - Постол, Юлія Олександрівна; Гулевський, Вадим Борисович (Запоріжжя: ТДАТУ, 2023)
В останні десятиліття збільшуються темпи зростання економік усіх країн, все інтенсивніше використовуються природні ресурси. Це призводить до глобальних проблем – до вичерпання природних ресурсів та екологічного колапсу у майбутньому. Про що б'ють на сполох екологи. Гостро ставиться питання ресурсозбереження, зокрема й у сучасних агротехнологіях.