Підвищення якості навчання вищої математики засобами комп’ютерних технологій - Сосницька, Наталя Леонідівна; Сосницкая, Наталья Леонидовна; Sosnytska, Natalia; Кравець, Василь Іванович; Кравец, Василий Иванович; Kravets, Vasyl; Онищенко, Галина Олександрівна; Онищенко, Галина Александровна; Onyshchenko, Halyna (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
UK: Запропоновано методичні підходи використання авторських мультимедійних презентацій з вищої математики. Доведено, що застосування мультимедійних засобів на лекційних та практичних заняттях підвищує якість навчання вищої математики. EN: Methodical approaches to the use of author’s multimedia presentations in higher mathematics are proposed. It is proved that using of multimedia tools in lectures and practical classes improves the quality of higher mathematics education.
Keywords: вища математика; комп’ютерні технології; мультимедійна презентація; здобувачі вищої освіти; якість навчання; higher mathematics; computer technologies; multimedia presentation; higher education students; quality of education