Становлення власності на землю в Україні у Х - ХІІІ століттях - Мельник, Олександр Олексійович; Мельник, Александр Алексеевич; Melnyk, Oleksandr (ТДАТУ, 2013)
Стаття присвячена процесу становлення і розвиту земельної власності в Україні на етапі розкладу родоплемінної організації і утворення державних форм життя
Keywords: земля; держава; князівська влада; феодали