Як правильно оцінити прибутковість підприємства - Кучеркова, Світлана Олександрівна; Кучеркова, Светлана Александровна; Kucherkova, Svitlana (My University, 2020)
Облік фінансових результатів підприємства, їх аналіз і прийняття управлінських рішень тактичного і стратегічного характеру посідають центральне місце в регульованій ринковій економіці. Важливим науковим завданням є обґрунтування відображення в бухгалтерському обліку складових для визначення фінансових результатів та їх відображення у звітності, що дає можливість достовірно характеризувати рівень ефективності виробництва на підприємствах, а саме доходів і витрат.
Keywords: прибутки; ринкова економіка; гроші; грошові кошти