Розробка пристрою діагностування додаткового теплового зношення ізоляції асинхронного електродвигуна з короткозамкненим ротором в післяпусковий період - Стребков, О. А.; Ковальов, Олександр Вікторович; Ковалев, Александр Викторович; Kovalov, Oleksandr (ТДАТУ, 2021)
Обґрунтовано структурну схему пристрою діагностування додаткового теплового зношення ізоляції асинхронного електродвигуна з короткозамкненим ротором в післяпусковий період. Визначено допустиме та фактичне теплове зношення ізоляції електродвигуна в післяпусковий період.
Keywords: асинхронний електродвигун; напруга; струм; зношення ізоляції електродвигуна