Аналіз інвестиційних ризиків за умов застосування задачі оптимального розподілу ресурсів - Ілляшенко, Катерина Володимирівна; Илляшенко, Екатерина Владимировна; Illiashenko, Kateryna (My University, 2020)
Сільське господарство України потребує з кожним роком все більшого фінансування. Це стає обєктивною реальністю, адже від ефективної роботи сільськогосподарського виробництва залежить продовольча безпека країни. Однак інвестори не поспішають вкладати гроші в галузь, яка є дуже ризикованою і не гарантує повернення коштів. Тому актуальним стає питання розподілу фінансових ресурсів інвесторів таким чином, щоб дохід однієї частини інвестицій покривав можливі збитки від інших.
Keywords: інвестиційні ризики; розподіл ресурсів; фінанси; кошти