Трансформація бізнес-освіти в умовах економіки знань - Педченко, Анна Павлівна; Педченко, Анна Павловна; Pedchenko, Anna (КНЕУ, 2021)
UK: В роботі обґрунтовано необхідність переходу держави до економіки знань як нового економічного укладу. Розглянуто основні моделі організації діяльності університетів та чинники, що зумовлюють відповідну трансформацію бізнес-освіти. EN: The paper substantiates the need for the transition of the state to the knowledge economy as a new economic system. The basic models of university activities organization and the factors that cause the appropriate transformation of business education are considered.
Transformation of business education in the conditions of knowledge economy
Keywords: бізнес-освіта; моделі університетів; економіка знань; university models; business education; knowledge economy