Кадрове забезпечення благодійних організацій (на прикладі БФ «Право на захист»): кваліфікаційна робота бакалавра ОПП 073 «Менеджмент» - Московка, Анастасія (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
В сучасних умовах України трансформація ставлення суспільства до благодійності стала важливим чинником національної єдності у подоланні кризових явищ. Благодійні організації відіграють важливу роль в акумуляції фінансових і людських ресурсів, спрямованих на допомогу соціально незахищених верств населення, військовослужбовцям ЗСУ, учасникам АТО, переселенцям та іншим постраждалим внаслідок збройного конфлікту. Метою роботи є узагальнення теоретико-методологічних аспектів та обґрунтування заходів щодо удосконалення кадровим забезпеченням Благодійного Фонду «Право на захист». Об’єктом дослідження є процес кадрового забезпечення благодійного фонду. Предметом дослідження є теоретичні основи та практичні аспекти кадрового забезпечення благодійного фонду.
Keywords: благодійний фонд; кадри; кадрове забезпечення; соціальна політика