Формування світогляду фахівця-агронома за викладання навчальних дисциплін «Еколого-біологічне рослинництво» і «Органічне садівництво» - Герасько, Тетяна Володимирівна; Gerasko, Tetiana (Запоріжжя : 2024, 2024)
UA: У статті обґрунтовується доцільність особистісно- орієнтованого, світоглядного підходу до викладання навчальних дисциплін «Еколого-біологічне рослинництво» і «Органічне садівництво» з метою формування екологічного мислення майбутніх фахівців-агрономів. EN: The article substantiates the expediency of a personalityoriented, worldview approach to teaching the educational disciplines «Ecological-biological crop» and «Organic gardening» with the aim of forming the ecological thinking of future agronomists.
Formation of the outlook of an agronomist for teaching the curriculum disciplines «Ecological and Biological Crop» and «Organic Gardening»
Keywords: екологічне мислення; світоглядний підхід; особистісно-орієнтоване навчання; природне землеробство; ecological thinking; worldview approach; personality-oriented learning; natural farming