Сучасні тенденції розвитку сільського господарства Запорізької області - Завадських, Ганна Миколаївна; Завадских, Анна Николаевна; Zavadskykh, Hanna (My University, 2021)
Сільське господарство – галузь української національної економіки, яка є стратегічно важливою та забезпечує Україні продовольчу незалежність і дає значній частині сільського населення робочі місця. Саме сільське господарство є основною галуззю української економіки і забезпечує понад 40% виручки від експорту. Розвиток сільського господарства спрямований на забезпечення ефективного функціонування конкретної галузі аграрного сектора та продовольчої безпеки.
Keywords: сільське господарство; Запорізька область; тваринництво; харчова промисловість; виробництво олійних культур; виробництва зерна