Науково-практична конференція у ТДАТУ: досвід науковців в практику аграріїв - (:unkn) unknown (My University, 2014)
У Таврійському державному агротехнологічному університеті 21-28 березня 2014 р. пройшла науково-практична конференція професорсько-викладацького складу та аспірантів за підсумками досліджень 2013 року
Keywords: ТДАТУ