Роль комп'ютерної графіки в підготовці студентів вищих технічних навчальних закладів - Щербина, Віктор Михайлович; Щербина, Виктор Михайлович; Shcherbyna, Viktor; Холодняк, Юлія Володимирівна; Холодняк, Юлия Владимировна; Kholodniak, Yuliia (ТДАТУ, 2017)
Для студентів машинобудівних спеціальностей однією з базових виступає дисципліна «Інженерна та комп’ютерна графіка», що слугує основою для автоматизації конструкторсько-технологічних робіт.
Keywords: комп'ютерна графіка; навчальні заклади; проектування; інженерна графіка; програми; геометричне моделювання; задачі; функції