Особливості інноваційно-консультаційної діяльності дорадчих служб - Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia (My University, 2009)
UK: В статті визначено роль інформаційно-консультаційних служб в інноваційному розвитку сільськогосподарських підприємств. Дано аналіз діяльності дорадчої служби Запорізької області. За допомогою SWOT –аналізу виявлено проблеми існування формаційно-консультаційної служби регіону. RU: В статье определена роль информационно-консультационных служб в инновационном развитии сельскохозяйственных предприятий. Дан анализ деятельности информационно-консультационной службы Запорожской области. С помощью SWOT –анализа выявлены проблемы существования информационно-консультационной службы региона. EN: In article a role of information-consulting services in innovative development of the agricultural enterprises is determinate. The analysis of Zaporozhye area information-consulting service activity is given. By means of SWOT - analysis problems of region information-consulting service existence are revealed.
Keywords: інноваційна діяльность; інноваційний розвиток; дорадча служба; інформаційно-консультаційна служба