Удосконалення технології виробництва сливового соку замороженого - Карнаушенко, В. В.; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena (ТДАТУ, 2018)
У статті дано аналіз технологій та розробка заходів, спрямованих на підвищення якості замороженого сливового соку концентрованого та удосконалення технології його виробництва
Keywords: заморожені фруктові соки; консервування; швидке заморожування; випарювання; сливовий сік