Показники роботи підприємств олійно-переробної галузі Запорізької області і напрямки підвищення її ефективності - Михайлов, Євген Володимирович; Михайлов, Евгений Владимирович; Mykhailov, Yevhen; Задосна, Наталія Олександрівна; Задосная, Наталья Александровна; Zadosna, Nataliia; Мордарьов, П. С.; Mykhaylov, Yevhen (My University, 2016)
В роботі приведено аналіз виробництва олійних культур у світі, Украіні, показники роботи підприємств олійно - переробної галузі Запорізької області і напрямки підвищення її ефективності.
Keywords: олійно - переробна галузь; виробництво соняшнику; насіння соняшнику; ефективность; економічний розвиток