Обліково-інформаційне забезпечення контролю здійснення амортизаційної політики підприємства - Трачова, Дар'я Миколаївна; Трачева, Дарья Николаевна; Trachova, Daria (My University, 2018)
UK: У статті досліджено стан інформаційного забезпечення амортизаційної політики підприємства. Встановлено вимоги до змісту і наповнення інформаційного середовища, за допомогою якого здійснення амортизаційної політики стає ефективним та прозорим. Запропоновано форми звітності й засоби її подання, які можливо застосовувати для оперативного контролю над учасниками процесу реформування амортизаційної політики. RU: В статье проанализировано состояние информационного обеспечения амортизационной политики предприятия. Выявлены требования к содержанию и наполнению информационной среды, с помощью которой осуществление амортизационной политики становится эффективным и прозрачным. Предложены формы отчетности и способы их передачи, которые можно применять для оперативного контроля над участниками процесса реформирования амортизационной политики. EN: The article analyzes the state of the information provision of the amortization policy of the enterprise. Requirements for the content and content of the information environment, by which the implementation of depreciation policy becomes effective and transparent, is established. The forms of reporting that can be used for operational control of participants in the process of amortization policy reform are proposed.
Учетно-информационное обеспечение контроля осуществления амортизационной политики предприятия
Accounting and information support for control of the amortization policy of the enterprise
Keywords: амортизаційна політика; облік; контроль; звітність; інформація; амортизационная политика; учет; отчетность; информация; depreciation policy; accounting; control; reporting; information