Обгрнтування технології ремонту базисних деталей тракторів в майстерні фермерського господарства «Наталія» Мелітопольського району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Завадський, Андрій (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Об’ єкт дослідження -методи відновлення базисних деталей. Мета роботи -Обгрунтування технології відновлення базисних деталей. Сучасний стан ремонтного виробництва вимагає поширення номенклатури робіт, які виконуються ремонтними майстернями порівняно невеликих агропідприємств та збільшення технологічних можливостей існуючого обладнання. Переважна кількість ремонтних майстерень сільськогосподарських підприємств має універсальне верстатне обладнання, технологічні можливості якого не забезпечують отримання геометричних та фізико-механічних параметрів. Проаналізувавши дані майстерні, було встановлено, що дана майстерня працює не на повну потужність. Тому було запропоновано дозавантажити її відновленням базисних деталей (блок- картерів).
Keywords: базисні деталі; блок-картер; полімерні композиції; технологія; відновлення; композиційний матеріал; ремонт; обладнання; нарощування