Проблеми підготовки інженерних кадрів - Коломієць, Сергій Матвійович; Коломиец, Сергей Матвеевич; Kolomiiets, Serhii; Вершков, Олександр Олександрович; Вершков, Александр Александрович; Vershkov, Oleksandr (My University, 2014)
Uk: У статті проаналізовано сучасний стан підготовки інженерних кадрів і роль кафедри у розвитку і використанні сучасних освітніх технологій, керуванні інноваціями в інформаційно-освітньому середовищі. Ru: В статье проанализировано современное состояние подготовки инженерных кадров и роль кафедры в развитии и использовании современных образовательных технологий, управлении инновациями в информационно-образовательной среде. En: In the article the modern consisting of training of engineerings personnels and role of department is analysed of development and use of modern educational technologies, management innovations in an informative-educational environment.
Проблемы подготовки инженерных кадров
Problems of training of engineerings personnels
Keywords: освіта; інженерні кадри; інновації; технології; інформаційно-освітнє середовищє