Вплив цифрових технологій на формування освітнього процесу - Болтянська, Н. І.; Шокарев, Олександр Миколайович; Сиротюк, С. В.; Boltianska, N.; Shokarev, Oleksandr; Syrotyuk, S. (Мелітополь : 2022, 2022)
UA: В статті проаналізовано сучасний стан онлайн-освіти і визначено, який вплив надає розвиток цифрових технологій на формування освітнього процесу. EN: The article identifies how the development of digital technologies affects the formation of the educational process.
The influence of digital technologies on the formation of the educational process
Болтянська Н. І., Шокарев О. М., Сиротюк С. В. Вплив цифрових технологій на формування освітнього процесу. Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти : збірник науково-методичних праць ТДАТУ. 2022. Вип. 25. С. 122-128.
Keywords: заклади освіти; цифрові технології; освітній процес; educational institutions; digital technologies; educational process