Динаміка активності метаболічних процесів в рослинах гороху посівного на початкових етапах онтогенезу за дії рістрегулюючих та мікробних препаратів - Капінос, Марина Володимирівна; Капинос, Марина Владимировна; Kapinos, Maryna (My University, 2019)
Одним з актуальних питань сучасного землеробства є збільшення частки біологічного азоту в сучасних системах сільськогосподарського виробництва. Основними азотфіксаторами в природних екосистемах є зернобобові культури, головною особливістю яких є здатність відновлювати атмосферний азот у доступні для рослини форми завдяки симбіотичній асоціації з бульбочковими бактеріями.
Keywords: землеробство; метаболічні процеси; горох; онтогенез